+355 4 224 8981

Sherbimi "Catering"

Kuzhina e fermes ofron sherbimin katering per raste te vecanta dhe festa. Ne kete sherbim do te perfshihen 3 meny te ndryshme, per te pasur mundesi zgjedhjesh sipas preferences.

Farm Catering

Shija e mire per ditet e vecanta

Ushqimi i mire eshte i domosdoshem per te ndare me te afermit tane ne ditet tona te shenuara. Ne menyne tone do te gjeni shije te lehta, te pergatitura me finese, me lende te pare cilesore ku dominojne prodhimet e fermes, te stines dhe te vendit.

Kontaktoni me ne per me shume informacion

Cel: 0699339479

Per me shume informacion rreth sherbimit catering na kontaktoni ne nr e mesiperm.

Meny Catering

Meny e thjeshte/1000leke per person

Meny Mesdheu/1500leke per person

Meny Speciale/1800leke per person