+355 4 224 8981

Gatuar

me dashuri

Shefi ynë

Kuzhina jone drejtohet nga shefi Erid Kara ne bashkepunim me ndihmesit te cilet prej vitesh jane ber pjese e gatimit te shendetshem.
Erid Kara: ka mbaruar shkollen teknologjike Hoteleri Turizem ne vitin 2005 dhe shkollen e larte per Menaxhim Biznesi prane universitetit Logos. Ai ka praktikuar profesionin ne restorante te ndryshem te kryeqytetit. Prej 6 vitesh Eridi punon si shef i kuzhines sone. Ne nje bashkepunim intensiv me Blerinen, ai ka arritur te realizoj pjata me perberesit me te shendetshem, ne menyren me delikate dhe te shijshme! Prej 2 vitesh, gatimet tona sherbehen edhe ne restorantin tone me meny ditore, me perparesi cilesine, freskine, shijen dhe ruajtjen e vlerave ushqyese.

Lexo më shumë

dieta

vjen kudo qe jeni

Dieta e personalizuar perpilohet ne viziten individuale ne zyren tone, gatuhet ne oret e para te mengjesit, ne kuzhinen e qendres dhe shperndahet brenda orarit te drekes, ne cdo adrese te Tiranes, autostrades dhe Durresit.