+355 4 224 8981

Zyra Dietologjike

Zyra jone dietologjike, prej 10 vitesh, ofron keshillim ushqimor dhe dietologjik te bazuar ne rekomandimet shkencore, duke ju dhene strategjine dhe njohurite e duhura per nje ushqim te ekuilibruar dhe shendet te mire. Qellimi yne eshte frymezimi, edukimi dhe mbeshtetja per te perftuar nje regjim ushqimor qe ploteson nevojat per nje shendet te mire fizik dhe mendor, ne afat te gjate kohor.

Profesjonalizem i larte

dhe pergjegjesi maksimale

Dietologia klinike Blerina Bombaj, eshte e diplomuar ne universitetin Harokopio te Athines ne vitin 2004 ne degen e Shkencave Dietologjike dhe Ushqimit. Prej 12 vitesh ajo studion dhe punon me perkushtimin maksimal, per te percjelle njohurite e saj ne lidhje me ushqimin dhe shendetin. Cdo informacion dhe orientim qe merrni nga ne eshte i bazuar ne evidenca shkencore dhe bashkekohore.

Blerina ndjek cdo lloj zhvillimi ne fushen e dietologjise nepermjet abonimit dhe kontaktit te permuajshem me shoqatat me serioze te shkences se dietologjise ne bote si American Dietetic Association, British Dietetic Association, Heart Health Organization, American Diabetis Association, United States Departement of Agriculture etj. 

Ne kete menyre, prane nesh ju do te gjeni keshillim profesional, me baza shkencore, te praktikuar ne menyrat me te suksesshme, per te arritur nje marredhenie te shendetshme me ushqimin e perditshem.

Asistente e zyres dietologjike prej 9 vitesh, Valmira Tollja, e diplomuar ne fakultetin e infermjerise - Tirane, ndjek hap pas hapi ecurine e seicilit qe abonohet ne programet tona, me takimet dhe matjet e perjavshme. Ajo eshte ne cdo moment te punes, nje koordinatore e shkelqyer midis klientit dhe sherbimit, duke mbikqyrur cdo hallke, nga vecorite e gjithseicilit, gatimi, paketimi e deri te shperndarja. 

Se bashku, ne ju presim ne zyren tone, per t'ju ndihmuar te fitoni zakone te shendetshme nepermjet njohurive te nevojshme dhe zgjedhjeve te duhura. 

Vizita dietologjike

Vleresimi i nevojave tuaja

Vizita dietologjike kryhet zgjat rreth 35 minuta dhe konsiston ne vleresimin e statusit ushqimor dhe shendetsor te individit, ne menyre qe te percaktohet regjimi ushqimor i nevojshem per te arritur nje peshe optimale dhe shendet te mire. Per te ber kete vleresim ne kryejme matjet antropometrike, matjet biometrike te cilat, tregojne perberjen e detajuar te trupit, matjen e metabolizmit (kur kjo gjykohet e nevojshme), dhe marrim historikun shendetsor dhe ushqimor nepermjet pyetesoreve te posacem per te percaktuar nje regjim te personalizuar. Pas vizites dietologjike, ne bashkepunim me individin ne percaktojme sherbimin qe i pershtatet i cili konsiston ne programin e dietes se percaktuar me shkrim ose ne programin e dietes se pergatitur nga ne.

Kjo vizite i sherben kujtdo qe deshiron te ndjek nje diete te personalizuar dhe jo vetem. Ate mund ta kryej kushdo qe deshiron te mesoje rreth mireqenies se tij fizike te lidhur me ushqimin dhe peshen trupore.

Sfida jone profesionale eshte edukimi i nje regjimi te ri, te shendetshem dhe te ndergjegjshem ushqimor. Ne ju japim mundesine te perqafoni nje stil jetese i cili ju favorizon shendetin, ngadaleson plakien, permireson pamjen tuaj dhe ne fund te fundit ju rrit cilesine e jetes, zgjedhja eshte e juaja.