+355 4 224 8981

Agronomi ynë

Agronomi qe mbikqyr prodhimet e tokes sone eshte Bashkim Alushi, i diplomuar ne fakultetin e shkencave, dega agronomi, Tirane.

Z. Alushi eshte nje nder ekspertet me te sprovuar te bujqesise organike ne vend, me nje eksperience te gjate ne prodhimin organik ne sera dhe fushe. Aktualisht ai eshte konsulent ne Banken Kombetare te Tiranes ku ofron keshillimin e tij prej vitesh mbi investimet ne fushen e bujqesise. 

Prej dy vitesh z. Alushi ndjek nga afer gjithe prodhimin e fermes sone ne te gjithe zinxhirin e tij, nga zgjedhja e fares, e plehut organik, e ushqyesve te tjere organik dhe trajton prodhimin per te qene ne cilesine maksimale.

Farm Catering

Shija e mire per ditet e vecanta

Ushqimi i mire eshte i domosdoshem per te ndare me te afermit tane ne ditet tona te shenuara. Ne menyne tone do te gjeni shije te lehta, te pergatitura me finese, me lende te pare cilesore ku dominojne prodhimet e fermes, te stines dhe te vendit.