+355 4 224 8981

Menu Tradicional

Kjo meny i afrohet ushqimit te shtepise, me gatime tradicionale te modifikuara per te pasur me pak yndyre dhe kripe. Ne menyne tradicionale mbizoterojne kryesisht ushqimet  e stines.

Dieta tradicionale permban sasi te pakta yndyre dhe proteinash shtazore. Ajo bazohet ne ushqime me prejardhje bimore kryesisht drithra dhe perime, gjithashtu edhe bulmet si qumesht, kos dhe gjize pa kripe.

Pritshmëritë:

  • RENIE NE PESHE prej 4kg/MUAJ
  • RREGULLIM I PARAMETRAVE METABOLIK SI KOLESTEROL, SHEQER, ACID URIK etj
  • EDUKIM I REGJIMIT DHE KONTROLLIT TE SASIVE NE USHQIM

E përshtatshme për:

  • Persona qe deshirojne thjeshte te bien ne peshe ne menyre te ekuilibruar.
  • Persona qe vuajne nga kolesteroli i larte, dhe diabeti.
  • Persona qe preferojne shijet tradicionale

Dreka

sallate te bollshme, pjate kryesore

Pasdite

Sanduic te ndryshem

Darka

sallate, antipaste, frut