00355 4 2248981
"Blerina Diet" What's new

Vizita me dietologen Blerina Bombaj permban:

Vleresim te nevojave ushqimore & dietetike te individit sipas:

 • Historikut shendetesor dhe prirjeve gjenetike (nepermjet intervistes, pyetesoreve, etj)
 • Matjeve antropometrike (peshe, gjatesi, mesi/periferi, madhesi e skeletit, etj)
 • Matjeve Bioelektrike:
  • Sasia e dhjamit ne trup
  • Sasia e lengjeve ne trup
  • Sasia e mases jo dhjamore te trupit

 • Matjes se metabolizmit
 • Matjes se shpenzimit te energjise gjate dites ne baze te aktivitetit fizik dhe te metabolizmit
 • Matjes se aktivitetit fizik me piedometer
 • Zakoneve dhe menyres se jeteses se individit.
 • .

Follow -up 1 here ne jave

 • Klientet tane jane te mirepritur te kontrollojne peshen trupore dhe te konsultohen me ne jave pas jave.

Harta e faqes