+355 4 224 8981

Kek me kakao dhe fruta te freskta

Gjize me recel ne vend te kremit kalorik

Publikuar më 13 Shkurt 2019, në Receta

Kek me kakao, gjize dhe fruta

Per kekun:

  • 4 kokrra veze
  • 1 bustine pluhur pjekeje
  • 170gr miell
  • 100ml qumesht qumesht te pasterizuar Zeppa Natyral
  • 2gr vanilje
  • 80gr kakao
  • 150gr sheqer
  • 1 filxhan caji vaj ulliri

Pergetitja:

  1. Rrihni vezet me sheqerin dhe vajin e ullirit.
  2. Shtoni qumeshtin, vaniljen dhe pluhurin e pjekjes dhe perzieni serish.
  3. Shtoni miellin dhe kakaon.

Per mbushjen perzieni ne mikser:

  • 5 luge te medha recel kumbulle
  • 5 luge te medha kos Zeppa natyral, 3 luge te medha arre kokosi
  • 8 luge gjize pa kripe

Frutat

  • Mango, luleshtrydhe dhe kivi te prere kubike.